lauantai 31. toukokuuta 2014

Chicago ja muuta jännää!



En oo tässä taas muutamaan kuukauteen kirjotellu mitään, pyydän syvästi anteeksi! En oikeesti. Täs on nyt päässy käymään kaikenlaista jännää viimeaikoina! Käytiin vähän aikaa sitte Cincinnatissa, Ohiossa mun host-mutsin kanssa paikkoja tsekkailemassa, oli oikeen mukavaa! En nyt jaksa tunkee tänne kuvia siitä joten en oikeen tiiä miks ees ilmotin teille tästä tapahtumasta. Hups. Mut anyway. Oli kivaa.

Sitte tässä oli muutama viikko sitten prom! Oli tosi mukavaa, lähin sinne ihan kuomani Antonian kanssa koska se halus meiän koulun promiin! Päästiin ihan limusiinilla ajelemaan ympäriinsä! Käytiin eka syömässä meiän kavereiden kaa ja sit lähettii siitä ite promiin. Se oli oikeestaan paljon hauskempaa ku odotin! Täs muutama laadukas kuva meiän mahtavasta illasta.







Huomatkaa limusiini!


Promin jälkeisenä sunnuntaina lähettiin sit mun yearbook-ryhmän kanssa Cedar Pointtiin, Ohioon! Siellä majailee maan isoin vuoristoradallinen huvipuisto, ja jotkut niitten laitteista oli niin korkeita et sieltä näki Kanadaan Erie-järven yli. Oltiin siis kans järven rannalla mikä oli tosi mukavaa, tosin se ranta oli melko kaukana suomalaisesta kivikkoisesta kaislikosta. Vesi oli kylmää joten ei uskaltauduttu sit kuitenkaan uiskentelemaan siellä. Vietettiin kokonainen päivä siellä huvipuistossa, mikä oli tosi mukavaa. Mun kaverit sai jotenki taivuteltua mut järkyttävän korkeisiin laitteisiin, en oikeesti ymmärrä miten se tapahtu. Mul on siis ihan jäätävä korkeen paikan kammo. Löydettii kans tosi sulonen 50-luvun tyylinen jätskibaari mis hengailtii melko aktiivisesti, tais tulla syötyä ainaki kolme jätskii päivässä. Ei siinä sitten sen kummempia, hengailtii siellä kolme päivää ja tultiin sitte himaan tiistai-iltana. Oli kyllä ihan älyttömän kivaa!



Kuvamatskuu 50-luvun jätskibaarist!





SIEL OLI VUOHII!

  

Mun kaveri teki kans tosi sulosen videon meiän Cedar Point seikkailuista!



Viime viikonloppuna päätettiin Heatherin kanssa lähtee Chicagoon päiväretkelle! Heatherin kaveri Cassie asuu tosi kätevästi puolentoista tunnin päässä Chicagosta, joten majailtii siellä ennen meiän mahtavaa reissua. Otettiin kans Cassie ja sen kaks lasta Paige ja Presley matkaan. Tän reissun pääsyynä oli Chicago Art Institute, koska olin jossain lukenu et siellä on Van Goghia joka on sattumoisin mun lempitaiteilija! Siellä oli kans mun lempi Van Gogh maalaus, The Drinkers. Oli melko jännää päästä tsiigailemaan Picassoa ja Moneta ja muita kuuluisuuksia, otin muutamat selfiet kanssa renessanssinaikaisten Jeesus-maalausten kanssa koska c'mon, kyllähän sitä nyt pitää Jeesuksen kanssa ottaa selfie. Ne ei kuitenkaa oo erityisen julkaisukelpoisia joten ikävä kyllä ette saa nähä niitä. Lähettiin sitte antoisan taidemuseoilun jälkeen Michigan Avenuelle shoppailemaan, se on siis Chicagon shoppailukatu. Messiin tarttu kengät ja muutama shortsipuku joten sanoisin et oli kyllä oiva reissu! Päätin kans et jos joskus muutan pysyvämmästi jenkkeihin, Chicago on se mesta minne haluun.













Tää tais nyt olla tässä, tänä viikonloppuna otan vähän chillimmin ku kärsin lievästä univajeesta suuren koulutyömäärän takia. Huomasin kans justiinsa et mul on reilut 20 päivää Louisvillessä enää, tuntuu melko absurdilta et oikeesti kans häivyn täältä. Keskustelin just mun vaihtarikavereiden kaa ja huomattiin kaikki et ollaan unohdettu ihan outoja asioita meiän kotimaista, ite en esim. muista yhtään minkälaista on olla kaarassa mun porukoiden kanssa. En myöskään muista et minkälaista hammastahna on suomessa. Tai et miten kaikki tuotteet on sijoteltu meiän lähimmässä s-marketissa. Päädyin nyt vähän sivuraiteille. Mul on siis reilu 20 päivää Louisvillessä, minkä jälkeen siirryn muutamaks viikoks Kaliforniaan mun porukoiden ja Heatherin kanssa. Sit lennän 6.7. himaan. Tosi outoo kuvitella et oon kohta taas Suomessa. Voisin nyt lopettaa kirjottelemisen koska lähetään kohta uima-altaalle hengailemaan. Näkemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti